Godmorgon måndag!

Detta blir som en blandning av davosgröt, kvargröra och vanlig gröt.
Gott med jordnötssmörsmak och kanel.
Dock så blev detta alldeles för mycket för min mage! Fast jag är van vid enorma frukostar.
Nästa gång minskar jag på måtten ;)

Kvarggröt med jordnötssmör:

1 dl gryn (Jag använde rågflingor) + vatten
1 dl kvarg
1/2 dl naturell yoghurt
2 msk jordnötssmör
1 krm salt
kanel, vaniljpulver
1 rågad tsk sötning (jag använde honung! <3)

Koka gröten på vanligt sätt.
När den är färdig, blanda med kvarg, yoghurt, kryddor, sötning, salt och jordnötssmör.
Ställ in i kylskåp över natten.
Ät kall på morgonen och servera med något gott.
Jag toppade med lite extra kanel, jordnötter och varma äppelbitar.

Varma äppelbitar:
1 äpple

Dela ett äpple i bitar och lägg i en djup tallrik. 
Micra i 1 och 1/2 minut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: