Höstkaka

Mjuk pepparkaka är något jag äter året runt, jag älskar det! Men nu på hösten tycker jag den passar allra bäst. Det är ingen klassisk vinterkaka men lämnar ändå lite vintersmak och jullängtan på läpparna.

 

Mjuk pepparkaka:
2 msk kokosmjöl (går att byta ut!)
1 liten banan
1 litet äpple
2 äggvitor (går att hoppa över för ett veganskt alt)
1/2 dl kvarg
steviaströ
1 tsk bakpulver
Nejlika, kanel, kardemumma, ingefära eller pepparkakskryddblandning

Riv äpplet och mosa bananen, häll i allt i en bunke och vispa tills det är blandat. Häll sedan ner den färdiga smeten i en burk eller en microsäker skål. Micra i ca 1,5 minut. Jag serverade min lite fint med kvarg med vaniljpulver utblandat med mjölk och pudrade över lite kanel!


Kommentarer
Postat av: Mikaela Bjerring

Ser gott ut, och är sugen att prova. Om man nu vill göra kakan i vanlig ugn, vet du hur många grader man bör ha och hur länge den ska stå inne?

Svar: Har tyvärr inget svar på et eftersom att jag inte testat. Men ca 20 min på 170 grader kanske? Du får pröva dig fram! Återkom gärna med resultatet! :D
Linnéa None

2015-06-20 @ 10:21:21
URL: http://passionforhalsa.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: