Tillbaka från london!

Nu är jag tillbaka efter en underbar vistelse i london och självklart så har jag en frukost att lägga upp ;)
Sanningen att säga så kom jag hem för några dagar sedan, men jag har varit krasslig fram tills nu. Blir så arg på vädret och mitt imunförsvar. Jag vill ju ut och springa. Nu!



Mannagrynspudding:
2 msk mannagryn + 1 msk vetekli + 2 dl mjölk
2 tsk carob
1 ägg
1 tsk bakpulver

Koka mannagrynsgröten på vanligt vis (på kvällen. Låt svalna och rör sedan ner övriga ingerienser. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min. Toppa med något gott!


Frosting:
1/2 banan
1 dl kvarg
neljika, kanel, vaniljpulver

Mosa bananen och blanda ner resten.

Topping: Kokosflingor och rostade hackade mandlar.


Kommentarer
Postat av: Viccy

Gott! :)

2013-04-02 @ 17:39:25
URL: http://springaren.blogg.se
Postat av: Marja

Så gott att göra mannagrynspudding med chokladsmak! har precis köpt fibermannagryn och känner nu att jag måste testa något liknande som detta :)

2013-04-03 @ 15:59:28
URL: http://bakasockerfritt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: