Mellis!

Kesokvarg:
1,5 dl keso
0,5 dl kvarg
1 dl fil/naturell yoghurt
Vaniljpulver ev
Såhär tycker jag att min kesokvarg får en bra konsistens, jag gillar när den blir aningen lösare än om man bara blandar keso och kvarg.
Päronmos:
1 stort/ 2 små päron
vatten
Skala päronet, kärna ur och hacka i bitar, lägg det i en skål tillsammans med vatten, täck över skålen och micra tills det är mjukt. Mixa med en mixer så får du ett underbart och gottgott päronmos!
Topping:
Torkade vita mullbär.
Vaniljpulver ev
Såhär tycker jag att min kesokvarg får en bra konsistens, jag gillar när den blir aningen lösare än om man bara blandar keso och kvarg.
Päronmos:
1 stort/ 2 små päron
vatten
Skala päronet, kärna ur och hacka i bitar, lägg det i en skål tillsammans med vatten, täck över skålen och micra tills det är mjukt. Mixa med en mixer så får du ett underbart och gottgott päronmos!
Topping:
Torkade vita mullbär.
hej! måste börja med att säga att din blogg är hur bra som helst :)) perfekt inspirationskälla, vad är mullbär? och vart kan man köpa dem? kram
URL: http://peanutbutter.blogg.se/