Mellis!




Kesokvarg:
1,5 dl keso
0,5 dl kvarg
1 dl fil/naturell yoghurt
Vaniljpulver ev

Såhär tycker jag att min kesokvarg får en bra konsistens, jag gillar när den blir aningen lösare än om man bara blandar keso och kvarg.

Päronmos: 
1 stort/ 2 små päron
vatten

Skala päronet, kärna ur och hacka i bitar, lägg det i en skål tillsammans med vatten, täck över skålen och micra tills det är mjukt. Mixa med en mixer så får du ett underbart och gottgott päronmos!

Topping:
Torkade vita mullbär.




Kommentarer
Postat av: Linda

hej! måste börja med att säga att din blogg är hur bra som helst :)) perfekt inspirationskälla, vad är mullbär? och vart kan man köpa dem? kram

2013-03-17 @ 10:33:15
URL: http://peanutbutter.blogg.se/
Postat av: Viccy

Ser mullbär överallt! Måste köpa det i veckan... :)

2013-03-17 @ 19:51:45
URL: http://springaren.blogg.se
Postat av: linn

gott!

2013-03-19 @ 08:26:06
URL: http://linnsees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: