Davos och ett budgettips!

Jag tycker inte om naturell yoghurt.. Jag har ingen aning varför, jag tycker bara inte om det. Därför testade jag att göra davosgröt eller alpmusli på havregryn, russin och fil! 

Anledningen till att jag lägger till kruska kli eller vetekli i min gröt är för att den ska bli mer fiberrik. Fribergrynen man köper i affärerna består faktiskt av precis havregryn och kli. Så vi köper storpack med havregryn och en påse kli istället. Mycket billigare på det sättet!!!




Davos:
2 dl fil. (eller naturell yoghurt)
1 dl havregryn
1 msk kruska kli/vetekli
1 näve russin

Blanda ihop allt och låt stå i kylskåp över natten. Avnjut på morgonen tillsammans med en massa gottis som topping.

Topping:
Hackade pistagenötter, 1/2 päron och 1 dl frysta blåbär. SUPERGOTT!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Är det te i koppen? Vad är det isf för smak? Ser väldigt gott ut! :)

Svar: Det är ett helt underbart te! Roiboos gardenrout heter det och det är köpt i lösvikt i en Javaaffär. En stor favvo!

http://www.tehusetjava.se/shop/product/rooibos-rooibos-gardenroute-102-53-3760.aspx
Linnéa None

2013-03-03 @ 10:32:16
URL: http://denksam.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: