Choklad till frukost är ALDRIG fel

Åh jag är galen i choklad!
Denna frukosten, ugnsbakad chokladgröt med jordnötsproteinglass var lite väl avancerad kanske, men SKITGOD!

Ugnsbakad chokladgröt:
1 msk kokosmjöl
1/2 dl havregryn (eller inget kokosmjöl och 1 dl havregryn)
1/2 dl kvarg
1/2 dl mjölk
1 ägg
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
Steviaströ

Blanda ihop de blöta ingredienserna och rör sedan ner de torra. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 12 min. (går säkert bra i micron med om man har bråttom, kör i ca 1 och 1/2 min.)

Jordnötssmörfluff/glass:
1 äggvita
1/2 banan
1/2 dl kvarg
1 msk jordnötssmör

Elvispa äggvitan tills den blir hård "marängkonsistens" Mixa en halv banan, gärna fryst, med kvargen, rör ner äggvitfluffet i det och frys antingen ett tag innan ni toppar (det gjorde jag) eller toppa direkt!



Kommentarer
Postat av: Linda

Ser riktigt gott ut!
Ska nog testa det nån dag om jag pallar sätta på ugnen ;)

Svar: Det går faktiskt att köra i micron med! Ca 2 min på högsta effekt :D
Linnéa None

2013-03-02 @ 19:53:18
URL: http://peanutbutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: