Breakie från Emmabarremyr

Idag kände jag för att testa på emma barremys ugnsbakade äppelgröt med jordnötssmör.
Självklart gjorde jag min egna version!



Ugnsbakad äppelgröt:
1 äggvita
1/2 dl kvarg
1/2 dl mjölk
1 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1 äpple
kanel och vaniljpulver.

Riv halva äpplet och dela andra halvan i småbitar. Blanda ihop de blöta ingridienserna, och rör sedan ner de torra och äpplet. In i ugnen på 220 grader i 12 minuter.

Jordnötssmörfluff:
1 msk jordnötssmör
1 dl kvarg
1 äggvita
Honung
Kanel

Vispa äggvitan fluffig. Blanda kvarg, jordnötssmör, kanel och lite honung i en annan skål och vänd sedan ner äggvitefluffet. DONE!


 


Kommentarer
Postat av: Mia Olsen

Åh lät jättegott! Och föredrar faktiskt ditt recept framför Emmas, ditt verkar lite mindre skrämmande och enklare att göra. :)

Btw en helt random sak, vet inte om du bryr dig så mycket men om du minns så ville jag ju så himla gärna smaka dem Jordnötsbiffarna, men vågade inte pga dumma tankar.
Ville mest bara säga att jag har köpt hem ett paket med dem och ska inom en snar framtid smaka dem!
Har blivit så trött på att lyda under en jäkla ätstörning...

Hoppas allt är bra med dig sötnos!
Kram

Svar: Testa! Det var gottis!
Åååh vad glad jag blir att du vågar. Du måste trotsa tankarna gång på gång för att slutligen bli fri från dem. Haha, jag hoppas att du gillar biffarna nu, annars är det lite pinsamt!

Detsamma fina du!

Kram ♥
Linnéa None

2013-02-26 @ 12:05:17
URL: http://marslammet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: